Abuztuko beroa - Harvey, William Fryer; Morales, Ana Isabel; Xerezaderen Artxiboa ([?] : Xerezaderen Artxiboa, 2014)
Stephen King dardarka jarri zuen ipuina...Gaur izan da, uste dut, nire bizitzako egunik harrigarriena, eta gertaerak oraindik ere buruan bizi ditudala, paperean jarri nahi ditut ahalik eta argien. Hasteko eta bat, esan dezadan nire izena dela James Clarence Withencroft...
Keywords: Audio-liburuak; Podcastak; Irakurketa sustatzea; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura; Audioak