Apaiza, halaxe deitzen zioten - Burroughs, William, S.; Lartzanguren, Edu; Sarriugarte, Danele; Burroughs, William, S.; Xerezaderen Artxiboa ([?] : Xerezaderen Artxiboa, 2014)
Jonkiaren EguberriakTrapitxeo egun gorabeheratsu baten ostean, «Apaiza» bere logelara itzuli da, egun zailari amaiera emango dion heroina dosia hartzeko prest.
Keywords: Irakurketa sustatzea; Audio-liburuak; Podcastak; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura; Audioak