Apaiza, halaxe deitzen zioten / egilea, William S. Burroughs ; itzultzailea, Danele Sarriugarte ; ahotsa , edizioa eta sarrera, Edu Lartzanguren - Burroughs, William, S. (Entzuteko literatura (Xerezaderen Artxiboa), 2014)
Jonkiaren EguberriakTrapitxeo egun gorabeheratsu baten ostean, «Apaiza» bere logelara itzuli da, egun zailari amaiera emango dion heroina dosia hartzeko prest.