Itzel handien lo kuluxka / Jack eta Heriotz : adin guztietako kakanarruentzat / egilea, Meehan, Thomas; ahotsa, Dorleta Kortazar ; edizioa eta sarrera, Ana Morales - Bruno, Pep (1874-1936) (Entzuteko literatura (Xerezaderen Artxiboa), 2014)
Loaren inguruanPep Brunok lo egiteko ipuinak dakartza etxeko guztientzat, eta Tim Bowley betiko loari buruzko ipuin batekin datorkigu. Albumeko irudiak (gorago adibide bi) Natalie Pudalovek egin ditu.