Ymaren ametsa - Meehan, Thomas (1874-1936); Morales, Ana Isabel; Xerezaderen Artxiboa ([?] : Xerezaderen Artxiboa, 2015)
Amets gaiztoko afaria Sozializazio egoeretan sarri gertatzen zaigu jende berria ezagutu beharra, baita guk geuk bitartekari lana egitea eta ezezagunak elkarri aurkeztea ere. Eta orduan bakardadearen abantailez jabetzen hasten da bat zenbaitetan.
Keywords: Irakurketa sustatzea; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura; Audioak; Audio-liburuak; Podcastak