Oinkada misteriotsuak - Chesterton, Gilbert Keith (1874-1936); Larrinaga, Jasone; Morales, Ana Isabel; Xerezaderen Artxiboa ([?] : Xerezaderen Artxiboa, 2015)
Belarri finaren abantailak Gertaera lazgarri batek astindu ditu "Benetako Hamabi Arrantzaleen Klub"-eko zaldunak beren urteroko afari esklusiboan, Vernon Hotelean. Baina zer zerikusi dute gertaera horrekin hoteleko karraju batean entzuten diren oin hots harrigarriek? Aita Brown abade detektibe zuhur eta bihotzberak argituko digu.
Keywords: Irakurketa sustatzea; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura; Audioak; Audio-liburuak; Podcastak