Akademia batentzako txosten bat - Kafka, Franz (1883-1924); Zubillaga, Naroa; Morales, Ana Isabel; Xerezaderen Artxiboa ([?] : Xerezaderen Artxiboa, 2015)
Ipuin honetako protagonistak modua aurkitu zuen preso zegoen kaiolatik irteteko; orain, bost urte igaro direnean, hitzaldi bat emango du jakintsuen aurrean bere lorpenaren nondik norakoak azaltzeko.
Keywords: Audio-liburuak; Podcastak; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura; Audioak