Eulia - Mansfield, Katherine (1888-1923) ([?] : Xerezaderen Artxiboa, 2015)
Minaren eta ahazturaren artean. Bi gizon aurrez aurre bulego batean, eta Heriok ostutako lagun maiteen oroimen eta desoroimena airean. Boterearen dinamika, dominazioa, gerra. Eta haren emaitza: suntsipena edo sorgortasuna.
Keywords: Audio-liburuak; Podcastak; Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak; Audioak