Hugo eta harri esferikoa - Linazasoro, Karlos; Arrese, Elena (Tolosa : Xibarit, 2020)
Hugo mutiko bizkor bat da. Asko gustatzen zaio musika, baina aurreztuta daukan diruarekin ezin du instrumenturik erosi. Arazo hori konpontzeko Hugok plan bihurri xamar bat prestatzen du. Ongi irtengo al dira mutikoaren asmoak ala porrot egingo dute?
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Instrumentuak (Musika) -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Herri-kirolak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura