Zuek guztiok, zonbiok - Heinlein, Robert; Morales, Ana Isabel; Larrinaga, Jasone; Xerezaderen Artxiboa ([?] : Xerezaderen Artxiboa, 2015)
Paradoxa Handia Agente sekretu bat, denboraren makina bat, mendeku bila dabilen gazte bat, denboran atzera eta aurrera bidaiatuz. Eta bakardaderik erradikalena, izenburuan "zonbi" hitza eduki arren zonbirik ageri ez den ipuin honetan.
Keywords: Irakurketa sustatzea; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura; Audioak; Audio-liburuak; Podcastak