Zuek guztiok, zonbiok / egilea, Robert Heinlein ; ahotsa , Ana Morales ; itzultzailea, edizioa eta sarrera, Jasone Larrinaga - Heinlein, Robert (Entzuteko literatura (Xerezaderen Artxiboa), 2015)
Paradoxa Handia Agente sekretu bat, denboraren makina bat, mendeku bila dabilen gazte bat, denboran atzera eta aurrera bidaiatuz. Eta bakardaderik erradikalena, izenburuan "zonbi" hitza eduki arren zonbirik ageri ez den ipuin honetan.