Egunero erabiltzeko - Walker, Alice; Morales, Ana Isabel; Garai, Oihenart; Sarriugarte, Danele; Larrinaga, Jasone; Xerezaderen Artxiboa ([?] : Xerezaderen Artxiboa, 2015)
Amerikako Estatu Batuak, XX. mendeko 70eko hamarkada. Bisita bat: aspaldi kanpora ikastera joandako alaba nagusia bere jaioterrira itzuli da ama eta ahizpa gaztea ikustera. Bi belaunaldi, bi hizkera, bi mundu. Izen zaharrak eta izen berriak.
Keywords: Audio-liburuak; Podcastak; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura; Audioak