Egunero erabiltzeko / egilea, Alice Walker ; ahotsa , Ana Morales, Danele Sarriugarte, Ohinenart Garai ; itzultzailea, Ana Morales ; itzultzailea, edizioa Jasone Larrinaga - Walker, Alice (Entzuteko literatura (Xerezaderen Artxiboa), 2015)
Amerikako Estatu Batuak, XX. mendeko 70eko hamarkada. Bisita bat: aspaldi kanpora ikastera joandako alaba nagusia bere jaioterrira itzuli da ama eta ahizpa gaztea ikustera. Bi belaunaldi, bi hizkera, bi mundu. Izen zaharrak eta izen berriak.