Legez kanpokoa / egilea, Ursula K. Le Guin ; ahotsa, Ana Morales ; itzultzailea, edizioa eta sarrera Jasone Larrinaga - Le Guin, Ursula K. (1929-2018) (Entzuteko literatura (Xerezaderen Artxiboa), 2015)
Basoaren ertzean bizi den mutiko batek heskai erraldoi bat aurkitu du. Beste aldean zer dagoen jakiteko grinaz, bide bat mozteari ekin dio, baina denbora luzea eman beharko du horretan. Ezagutzen duzu ipuin hau? Ez? Lasai, entzun Xerezadek kontatuko dizuna eta gogoratuko duzu, seguru.