Enperadore eroa / egilea, Joseba Sarrionaindia; ahotsa, edizioa eta sarrera, Ana Morales - Sarrionandia, Joseba 1928-1982) (Entzuteko literatura (Xerezaderen Artxiboa), 2015)
Pintore miragarria Txina legendarioan Harriturik, Enperadorea oihalera hurbildu zen eta, bekainez ia ukitzen zuela, beha egon ondoren, eskua sartu eta pinturako arrosa bat ebaki zuen.