Elfoen erregea / egilea, Philip K. Dick; ahotsa eta sarrera, Ana Morales ; edizioa, Jasone Larrinaga - Dick, Philip K. ( 1928-1982) (Entzuteko literatura (Xerezaderen Artxiboa), 2016)
Batzuetan, espero ez genituen eginkizunak gure gain hartzea tokatzen zaigu; ezohiko zirkunstantziek ezohiko jokabidea eskatzen omen dute. Baina, zer da ezohikoa?