Nemesisen jaia - Saki (1870-1916); Morales, Ana Isabel; Larrinaga, Jasone; Montoia, Xabier; Xerezaderen Artxiboa ([?] : Xerezaderen Artxiboa, 2016)
...Waldo da pertsona horietako bat, ikaragarri hobetuko litzatekeena heriotzarekin...
Keywords: Irakurketa sustatzea; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura; Audioak; Audio-liburuak; Podcastak