Hau ura da - Wallace, David Foster (1962-2008); Morales, Ana Isabel; Sarriugarte, Danele; Xerezaderen Artxiboa ([?] : Xerezaderen Artxiboa, 2016)
Gure sistemaren balio lehenetsiak aldatuz Izan al duzu inoiz zeu protagonista EZ zaren bizipenik? Ez? Guk ere ez. Ez al da bitxi xamarra? Nola askatu geure burua denok unibertsoaren erdigunea garela pentsatzeko joeratik? D. F. Wallacek kontatzen digu zertan den askatasun hori, bere ustez axola duen bakarra.
Keywords: Irakurketa sustatzea; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura; Audioak; Audio-liburuak; Podcastak