Hau ura da / egilea, David Foster Wallace ; ahotsa, edizioa eta sarrera , Ana Morales ; itzultzailea, Danele Sarriugarte - Wallace, David Foster (1962-2008) (Entzuteko literatura (Xerezaderen Artxiboa), 2016)
Gure sistemaren balio lehenetsiak aldatuz Izan al duzu inoiz zeu protagonista EZ zaren bizipenik? Ez? Guk ere ez. Ez al da bitxi xamarra? Nola askatu geure burua denok unibertsoaren erdigunea garela pentsatzeko joeratik? D. F. Wallacek kontatzen digu zertan den askatasun hori, bere ustez axola duen bakarra.