Madrid-Roma 2646 hegaldia - Zaldua, Iban (1919-2010); Morales, Ana Isabel; Xerezaderen Artxiboa ([?] : Xerezaderen Artxiboa, 2016)
...eta hegazkinera zeraman tunelean sartu nintzen: jadanik ez zegoen atzerakorik.
Keywords: Irakurketa sustatzea; Audio-liburuak; Podcastak; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura; Audioak