Madrid-Roma 2646 hegaldia / egilea, Iban Zaldua ; ahotsa edizioa eta sarrera, Ana Morales - Zaldua, Iban (1919-2010) (Entzuteko literatura (Xerezaderen Artxiboa), 2016)
...eta hegazkinera zeraman tunelean sartu nintzen: jadanik ez zegoen atzerakorik.