Lasai, ez da ezer gertatzen - Malagon, Ana; Morales, Ana Isabel; Xerezaderen Artxiboa ([?] : Xerezaderen Artxiboa, 2017)
Bakardade jendetsuaIngurune urbanoko biztanleen egunerokotasunaren absurdoak, dezepzioak eta antsietateak, umore beltzaz eta ironiaz.
Keywords: Irakurketa sustatzea; Audio-liburuak; Podcastak; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura; Audioak