Lasai, ez da ezer gertatzen / egilea, Ana Malagon ; ahotsa, edizioa eta sarrera, Ana Morales - Malagon, Ana (Entzuteko literatura (Xerezaderen Artxiboa), 2017)
Bakardade jendetsuaIngurune urbanoko biztanleen egunerokotasunaren absurdoak, dezepzioak eta antsietateak, umore beltzaz eta ironiaz.