Kontaktua - Fernandez, Luis; Morales, Ana Isabel; Larrinaga, Jasone; Xerezaderen Artxiboa ([Bilbo] : Xerezaderen Artxiboa, 2017)
Apostu arriskutsuakBi lagun aurrez aurre. Bata ardotan aditua, bestea burtsako artekaria. Afari primerakoa, ardo bikainak, konpainia ezin hobea...Baina nahikoa ez nonbait, eta hor hasi dira, ea nork handiagoa. Apustua, jakina.
Keywords: Irakurketa sustatzea; Audio-liburuak; Podcastak; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura; Audioak