Kontaktua / egilea, Luis Fernandez ; ahotsa eta sarrera, Ana Morales ; edizioa, Jasone Larrinaga - Fernandez, Luis (Entzuteko literatura (Xerezaderen Artxiboa), 2017)
Apostu arriskutsuakBi lagun aurrez aurre. Bata ardotan aditua, bestea burtsako artekaria. Afari primerakoa, ardo bikainak, konpainia ezin hobea...Baina nahikoa ez nonbait, eta hor hasi dira, ea nork handiagoa. Apustua, jakina.