Kristo irakiarra - Blasim, Hassan (1896-1940); Morales, Ana Isabel; Larrinaga, Jasone; Xerezaderen Artxiboa ([?] : Xerezaderen Artxiboa, 2017)
Honelako gerra absurduetan, Danielen dohainak bizitzak salbatzen zituen.
Keywords: Irakurketa sustatzea; Audio-liburuak; Podcastak; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura; Audioak