Ipuin hunkigarriak : ipuin eta abesti bilduma - Txapelpunk; Merino Petralanda, Irati (Berriozar : Denoartean, 2021)
"EH Magikoa" ipuin liburu musikatuen bilduma bat da, "Ipuin hunkigarriak" bilduma honetako bigarren alea da. Formatu berriztatzaile honek, ipuinak irakurri eta sentitzeaz gain, abestu eta dantzatzeko aukera emango dizu. Liburu musikatu honek "EH Magikoko" beste hiru herritara bidaiatzen lagunduko dizu; Mendexara, Lekeitiora eta Larrabetzura. Bertan sentituko duzuna ez duzu inoiz ahaztuko. Zatoz gurekin "EH Magikoa" ezagutzera eta jarraitu magia egiten!
CD. Ipuin hunkigarriak ; Sudur gorri kopa ; Txipli-txapla ; Mendexakua ; Bota bira enbarka ; Gure marinelak ; Aititta makurra ; Irudimena ; Izarretan ; Larrabetzuko handienak
5 urtetik aurrera (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Hizkuntza Politika Sailaren dirulaguntza jaso du.
Keywords: Haur-kantak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak; Audioak