Ipuin hunkigarriak : ipuin eta abesti bilduma / [testua eta abestiak, Iñigo Arrasate] Iñigito Txapelpunk ; ilustrazioak, Irati Merino Petralanda ; [grabaketa eta soinu-nahasketa, Iñigo Arrasate (Mendexakua estudiotan)] - Txapelpunk (EH magikoa (Denonartean), 2021)
"EH Magikoa" ipuin liburu musikatuen bilduma bat da, "Ipuin hunkigarriak" bilduma honetako bigarren alea da. Formatu berriztatzaile honek, ipuinak irakurri eta sentitzeaz gain, abestu eta dantzatzeko aukera emango dizu. Liburu musikatu honek "EH Magikoko" beste hiru herritara bidaiatzen lagunduko dizu; Mendexara, Lekeitiora eta Larrabetzura. Bertan sentituko duzuna ez duzu inoiz ahaztuko. Zatoz gurekin "EH Magikoa" ezagutzera eta jarraitu magia egiten!