Errauskine - Gaudes, Belén; Macias, Pablo; De Marcos, Nacho; Gillenea Mujika, Idoia ([Madrid] : Cuatro Tuercas, 2015)
"Bazen bitan" betidaniko ipuinentzako bigarren aukera bat da. Sexismorik gabe, indarkeriarik gabe, desberdintasunik gabe. Magikoak, jostagarriak eta hezkidetzaren aldekoak. Errauskine, oraingo honetan, ez da dantzaldira joango printze batez maitemintzera, ez du beirazko zapatarik jantziko... baina bere bizitzan berak bakarrik aginduko du.
6 urtetik aurrera (urdina)
Érase dos veces... Cenicienta
Keywords: Ipuinak- -- Egokitzapenak-; Hezkidetza; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak