Zakarias Bixarguri ipuinen lurraldea konpontzen - Moritz, Silke; Ahlgrimm, Achim; Erkizia, Lola; Davot, Monique (Irun : Alberdania, 2006)
Zakarias Bixarguriren abentura zoragarria da hau, akatsez, gezurrez eta nahasbidez betea. Begietan makarrik ez daukatenentzat, arrastoei jarraitzeko nagiak ez direnentzat, bilatzaile asmotsu eta bizkorrentzat: 260 akats baino gehiago zure zain. Familia osoak parte hartzeko moduko liburu entretenigarria.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Jolasak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Magialariak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak