Zakarias Bixarguri ipuinen lurraldea konpontzen / Silke Moritz ; marrazkiak, Achim Ahlgrimm ; [itzulpena Lola Erkizia eta Inazio Mujika Iraola] - Moritz, Silke (: Alberdania, 2006)
Zakarias Bixarguriren abentura zoragarria da hau, akatsez, gezurrez eta nahasbidez betea. Begietan makarrik ez daukatenentzat, arrastoei jarraitzeko nagiak ez direnentzat, bilatzaile asmotsu eta bizkorrentzat: 260 akats baino gehiago zure zain. Familia osoak parte hartzeko moduko liburu entretenigarria.