Pinotxo - Gaudes, Belén; Macias, Pablo; De Marcos, Nacho; Gillenea Mujika, Idoia ([Madrid] : Cuatro Tuercas, 2015)
"Bazen bitan" betidaniko ipuinentzako bigarren aukera bat da. Sexismorik gabe, indarkeriarik gabe, desberdintasunik gabe. Magikoak, jostagarriak eta hezkidetzaren aldekoak. Pinotxori, oraingo honetan, ez zaio sudurra haziko, eta bere erabakiak hartzen ikasiko du.
5 urtetik aurrera (urdina)
Érase dos veces... Pinocho
Keywords: Ipuinak- -- Egokitzapenak-; Hezkidetza; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak