Pinotxo / [egileak, Belén Gaudes eta Pablo Macías ; marrazkilaria, Nacho de Marcos ; itzultzailea eta zuzentzailea, Idoia Gillenea] - Gaudes, Belén (Bazen bitan (Cuatro tuercas), 2015)
"Bazen bitan" betidaniko ipuinentzako bigarren aukera bat da. Sexismorik gabe, indarkeriarik gabe, desberdintasunik gabe. Magikoak, jostagarriak eta hezkidetzaren aldekoak. Pinotxori, oraingo honetan, ez zaio sudurra haziko, eta bere erabakiak hartzen ikasiko du.