Hiru txerrikumeak - Gaudes, Belén; Macias, Pablo; De Marcos, Nacho; Gillenea Mujika, Idoia ([Madrid] : Cuatro Tuercas, 2015)
"Bazen bitan" betidaniko ipuinentzako bigarren aukera bat da. Sexismorik gabe, indarkeriarik gabe, desberdintasunik gabe. Magikoak, jostagarriak eta hezkidetzaren aldekoak. Otsoak, oraingo honetan, ez du putz egingo... baina aurreiritzi batzuk idargabetuko ditu.
4 urtetik aurrera (urdina)
Érase dos veces... Los tres cerditos
Keywords: Ipuinak- -- Egokitzapenak-; Hezkidetza; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak