Loti Ederra / [egileak, Belén Gaudes eta Pablo Macías ; marrazkilaria, Nacho de Marcos ; itzultzailea eta zuzentzailea, Idoia Gillenea] - Gaudes, Belén (Bazen bitan (Cuatro tuercas), 2014)
"Bazen bitan" betidaniko ipuinentzako bigarren aukera bat da. Sexismorik gabe, indarkeriarik gabe, desberdintasunik gabe. Magikoak, jostagarriak eta hezkidetzaren aldekoak. Loti Ederra, oraingoan, ez da horren ederra, ez horren lotia, eta herensugeen aurka borroka egiteaz gainera, berak salbatuko du printzea.