Sirenatxoa - Gaudes, Belén; Macias, Pablo; De Marcos, Nacho ([Madrid] : Cuatro Tuercas, 2014)
"Bazen bitan" betidaniko ipuinentzako bigarren aukera bat da. Sexismorik gabe, indarkeriarik gabe, desberdintasunik gabe. Magikoak, jostagarriak eta hezkidetzaren aldekoak. Sirenatxoak, oraingo honetan, ez dio maitasunaren truke uko egingo bere nortasunari, eta iñork ez dio eskatuko ere hala egin dezan.
5 urtetik aurrera (urdina)
Érase dos veces... La Sirenita
Keywords: Emakumeak -- Aukera-berdintasuna; Ipuinak- -- Egokitzapenak-; Hezkidetza; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak