Ederra eta Piztia - Gaudes, Belén; Macias, Pablo; De Marcos, Nacho ([Madrid] : Cuatro Tuercas, 2015)
"Bazen bitan" betidaniko ipuinentzako bigarren aukera bat da. Sexismorik gabe, indarkeriarik gabe, desberdintasunik gabe. Magikoak, jostagarriak eta hezkidetzaren aldekoak. Ederra, oraingoan, ez da piztiaz maiteminduko, hain zuzen ere, konturatu egingo baita egiazko edertasuna barruan dagoela.
6 urtetik aurrera (urdina)
Érase dos veces... la bella y la bestia
Keywords: Ipuinak- -- Egokitzapenak-; Hezkidetza; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak