Ederra eta Piztia / [egileak, Belén Gaudes eta Pablo Macías ; marrazkilaria, Nacho de Marcos ; itzultzailea eta zuzentzailea, Hitzurun hizkuntz zerbitzuak ] - Gaudes, Belén (Bazen bitan (Cuatro tuercas), 2015)
"Bazen bitan" betidaniko ipuinentzako bigarren aukera bat da. Sexismorik gabe, indarkeriarik gabe, desberdintasunik gabe. Magikoak, jostagarriak eta hezkidetzaren aldekoak. Ederra, oraingoan, ez da piztiaz maiteminduko, hain zuzen ere, konturatu egingo baita egiazko edertasuna barruan dagoela.