Hansel eta Gretel / [egileak, Belén Gaudes eta Pablo Macías ; marrazkilaria, Nacho de Marcos ; itzultzailea eta zuzentzailea, Hitzurun hizkuntz zerbitzuak ] - Gaudes, Belén (Bazen bitan (Cuatro tuercas), 2014)
"Bazen bitan" betidaniko ipuinentzako bigarren aukera bat da. Sexismorik gabe, indarkeriarik gabe, desberdintasunik gabe. Magikoak, jostagarriak eta hezkidetzaren aldekoak. Hansel eta Gretel, oraingo honetan, ez dituzte basoan bertan behera utziko, baizik eta beldurra gainditzen ikasiko dute, eta sorginen benetako izaera zein den aurkituko dute.