Sagutxo kaskarina - Gaudes, Belén; Macias, Pablo; De Marcos, Nacho ([Madrid] : Cuatro Tuercas, 2016)
"Bazen bitan" betidaniko ipuinentzako bigarren aukera bat da. Sexismorik gabe, indarkeriarik gabe, desberdintasunik gabe. Magikoak, jostagarriak eta hezkidetzaren aldekoak. Sagutxo kaskarinak, oraingoan, ez da kaskarina izango eta oso argi edukiko du zeinekin partekatu nahi duen bere bizitza.
6 urtetik aurrera (urdina)
Érase dos veces...La ratita presumida
Keywords: Ipuinak- -- Egokitzapenak-; Hezkidetza; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak