Sagutxo kaskarina / [egileak, Belén Gaudes eta Pablo Macías ; marrazkilaria, Nacho de Marcos ; itzultzailea eta zuzentzailea, Hitzurun hizkuntz zerbitzuak ] - Gaudes, Belén (Bazen bitan (Cuatro tuercas), 2016)
"Bazen bitan" betidaniko ipuinentzako bigarren aukera bat da. Sexismorik gabe, indarkeriarik gabe, desberdintasunik gabe. Magikoak, jostagarriak eta hezkidetzaren aldekoak. Sagutxo kaskarinak, oraingoan, ez da kaskarina izango eta oso argi edukiko du zeinekin partekatu nahi duen bere bizitza.