Ahatetxo itsusia - Gaudes, Belén; Macias, Pablo; De Marcos, Nacho ([Madrid] : Cuatro Tuercas, 2016)
"Bazen bitan" betidaniko ipuinentzako bigarren aukera bat da. Sexismorik gabe, indarkeriarik gabe, desberdintasunik gabe. Magikoak, jostagarriak eta hezkidetzaren aldekoak. Ahatetxo itsusia, oraingo honetan, erakutsiko digu benetan aldatu behar duen bakarra desberdintasuna errespetatzen ez duena dela.
5 urtetik aurrera (urdina)
Érase dos veces ...El patito feo
Keywords: Emakumeak -- Aukera-berdintasuna; Ipuinak- -- Egokitzapenak-; Hezkidetza; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak