Ahatetxo itsusia / [egileak, Belén Gaudes eta Pablo Macías ; marrazkilaria, Nacho de Marcos ; itzultzailea eta zuzentzailea, Hitzurun hizkuntz zerbitzuak ] - Gaudes, Belén (Bazen bitan (Cuatro tuercas), 2016)
"Bazen bitan" betidaniko ipuinentzako bigarren aukera bat da. Sexismorik gabe, indarkeriarik gabe, desberdintasunik gabe. Magikoak, jostagarriak eta hezkidetzaren aldekoak. Ahatetxo itsusia, oraingo honetan, erakutsiko digu benetan aldatu behar duen bakarra desberdintasuna errespetatzen ez duena dela.