Rapunzel - Gaudes, Belén; Macias, Pablo; De Marcos, Nacho ([Madrid] : Cuatro Tuercas, 2016)
"Bazen bitan" betidaniko ipuinentzako bigarren aukera bat da. Sexismorik gabe, indarkeriarik gabe, desberdintasunik gabe. Magikoak, jostagarriak eta hezkidetzaren aldekoak. Rapunzel, oraingo honetan, bere beldurrak gaindituko ditu ezohiko printze baten laguntzaz.
6 urtetik aurrera (urdina)
Érase dos veces...Rapunzel
Keywords: Emakumeak -- Aukera-berdintasuna; Ipuinak- -- Egokitzapenak; Hezkidetza; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak