Txiki eta biok - Acosta, Alicia; Galí, Mercè; Mujika, Maialen ([Madril] : NubeOcho, 2021)
Txiki, nire txakurra, oso zaharra zen jada, eta oso nekatuta zegoen... Hil zenean, hodei bat ni leku guztietara jarraitzen hasi zen, begietan xaboia sartu zitzaidan, eta, gainera, olagarro batek bihotza atzeman zidan, estu-estu helduz.
6 urtetik aurrera (urdina)
Peque y yo
Keywords: Heriotza; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak