Txiki eta biok / [testua] Alicia Acosta ; [irudiak] Mercè Galí ; [itzulpena, Maialen Mujika] - Acosta, Alicia (Somos8 (NubeOcho), 2021)
Txiki, nire txakurra, oso zaharra zen jada, eta oso nekatuta zegoen... Hil zenean, hodei bat ni leku guztietara jarraitzen hasi zen, begietan xaboia sartu zitzaidan, eta, gainera, olagarro batek bihotza atzeman zidan, estu-estu helduz.