Baloi magiko bat dut : txakrak arnasten - Jansain; Pinku, María; Saenz de Viteri, Amaia; Pikabea Loinaz, Belen (Legutio : Saure, 2019)
Nork ez du amestu gorputzaren tenplua deskodetzearekin eta mugimendu bakoitzaren uneko magiari lotzearekin? Ez die ezerk ihes egiten gaztetxoenei, zeinek garbi ikusten baitituzte gauzak eta etengabe jasotzen baitute informazioa. Irudimen apur baten laguntzarekin, baloi magikoa etengabe jariatzen den bizitzaren energia garbia da.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Irudimena; Emozioak eta sentimenduak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak