Ekonomia arloko itzulpengintza : frantsesa-euskara / [frantsesezko testuen euskaratzailea] Inmaculada Barrena ; [testu hautaketa eta metodologia, Juan Ibeas eta Lydia Vázquez] - Barrena, Inmaculada (Unibertsitateko eskuliburuak (EHU), 2018)
Gida hau Ekonomia arloko itzulpengintzarako hastapen metodo bat da, B edo C hizkuntza frantsesa daukaten Itzulpengintza eta Interpretazioko ikasleek alderantzizko itzulpena eta, batik bat, itzulpen zuzena landu ditzaten.