Oinarrizko kontzeptuak eta ereduak interpreteen eta itzultzaileen trebakuntzarako - Gile, Daniel; Arruti Aranburu, Maria; Santamaria, Idoia; Bilbao Telletxea, Gidor; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua (Bilbao : Euskal Herriko Unibertsitateko Argitalpen Zerbitzua, 2018)
"Oinarrizko kontzeptuak eta ereduak interpreteen eta itzultzaileen trebakuntzarako" liburua mundu osoko itzulpengintza eta interpretazioko trebakuntza-programetan erabiltzen da, eta Itzulpengintzako Ikasketen nazioarteko komunitatean maiz aipatzen da.
This translation of basic concepts and models for interpreter and translator training
Keywords: Itzulpengintza eta interpretazioa -- Irakaskuntza; Itzulpengintza eta interpretazioa -- Didaktika; Monografiak