Edurne zuri - Gaudes, Belén; Macias, Pablo; De Marcos, Nacho; Gillenea Mujika, Idoia ([Madrid] : Cuatro Tuercas, 2015)
"Bazen bitan" betidaniko ipuinentzako bigarren aukera bat da. Sexismorik gabe, indarkeriarik gabe, desberdintasunik gabe. Magikoak, jostagarriak eta hezkidetzaren aldekoak. Edurnezuri, oraingo honetan, ez da erresumako ederrena izango, ez dute maitasun muxu batekin askatuko eta ez da printze urdin baten besoetan joango.
5 urtetik aurrera (urdina)
Érase dos veces Blancanieves
Keywords: Emakumeak -- Aukera-berdintasuna; Ipuinak-; Hezkidetza; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak